???

Vilka ska ni gå med på marknan??

/Agnes

Dagens Outfit

Tröja- Lindex
Byxor- vet int
Linne- Cubus
Klocka- Ur & Penn
Halsband- hemma gjort

/Agnes

Hej elina!

Tjenixen!
Jag har skuldkänslolr idag.... Jag tar aldrig några kort som jag kan visa er, och då får ju ni bara titta på massa gammalt skit!
Jaja, idag har man slutat tio över ett, gaaanska soft asså! :) Asså, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, för jag har typ inte gjort nått idag, inte nå vettigt i alla fall :-/ Eller jo, jag har tränat på en dans till konståkningen, skiiitsvår! Men nu måste jag läsa biologi, för vissa har ju prov imorrn -.-
/Agnes

???

Vad vill du att jag ska skriva om i min blogg?

Vinter i mitt <3

Aaaaah, jag längtar såååååååå häääääääär mkt efter vinter, är så himla trött på detta skitväder!!!
Bildbomb sen förra vintern!!!
/
/Agnes

Wilma är cool!

Heeej! :)
Idag har man vari på stan med dom bästa! (cornelia, maja o wilma) Vi va först på Åhléns och rivde stället (!), o efter det så stack vi till Team Sportia och kolla lite. Men höjdpunkten var nog när vi fika på Indo Café, yummi! När vi suttit där i typ 15ååååår så cykla vi ner på Audio Video och drygade sönder. Fast en bra sak kom vi faktiskt på, vi ska sova över hos varann heeeeela marknads helgen och gå med varann alla dagar, festligt värre:)
/Agnes

Hej alla!

Nyss har jag varit på träningen, det gick faktiskt ganska så bra! :)Så nu ska jag ägna min kvällstid åt att göra tyska läxan, och liiite engelska. Men bara lite eftersom jag typ redan kan det. Tidigare idag så har jag varit på orkestern (för er som inte visste spelar jag saxofon) och det är ju alltid kul!
En sista fråga innan jag börjar med läxan:
Vad vill ni att jag ska skriva om i min blogg, det skulle vara kul o veta :-)
(hehee, snygg! eller??)
/Agnes

Alibaba och de 5 rövarna forever!!!

Hejhej! Idag var det relationsdag på skolan. Vi va på St:Mikaels gården hela dan och hade skoj tillsammans med klassen, Svenne o Agneta. Tyvärr har jag inga bilder från dagen, så ni får näja er med nån gammal bild :)
På morgonen träffades vi 08.30 vid St: Mikaels (som sagt) och började med att köra pepparkaks kull. Efter det så gjorde vi en övning där man skulle rita av varandra, jag ork int förkklara riktigt, menmen... Sen så skulle vi intervjuva en annan i klassen och sen berätta om den för alla andra. Min intervju:
Namn: Moa Isaksson
Fritidsintressen: Simmning och vara med kompisar :)
Favvo mat: Thai mat
2 egenskaper du upskattar hos andra: Snäll och rolig, tror jag att det var:P
Favorit ämne i skolan: NO och slöjd
Jag tror inte att jag har någon bra bild på Moa, (synd) :-(

När alla hade berättat om varandra skulle vi skriva ett brev till oss själva som vi sen skulle läsa i 8:an. Man skulle skriva om sina förväntningar man hade just nu. Efter det vare lunch, och jag och några fler hjälpte till att ställa fram maten (köttbullar och makaroner). När vi hade ätit klart skulle vi ut och köra 4-kamp, och gissa vilket lag som vann?
MITT SÅKLART XD Alibaba och dom fem rövarna :)
När vi hade ägt ut alla skulle vi gå in igenoch äta frukt, och jag ångrar verkligen att jag tog en apelsin, det tog hur lång tid som helst att skala :-/ När vi var klara skulle vi prata om hur en bra och dålig klass var, och hur vår klass skulle vara.
Kort sagt var det en super dag!
(bild på min kanin Berit sen i sommras )
Nu drar jag på träning, vi ses :)
/Agnes

Ny blogg!

Hejhej!
Nu har man skaffat en ny blogg. Syrran hjälpte mig igår kväll och här är resultatet :) Bloggen är kodad i Chrome, och ser alltså bäst ut så, men det går ju bra med explorer ändå. Jag kanske inte kommer blogga så mycket, men det får vi se eftersom... Det kommer garanterat bli mer ifall du kommentera!! ;P
I bloggen kommer du huvudsakligen kunna läsa om min vardag, och jag ska försöka lägga ut bilder så ofta som möjligt. Och ibland kanske jag bjussar på en outfit bild oxå! :)
(hahaa, extra snäll idag!!)
/Agnes

RSS 2.0