???

Brukar du använda dig av weheartit?? :)

/Agnes

cirkus

Hejhej, nu sitter jag här och tagga träningen. Idag har man varit på orkestern och spela lite, och sen fick jag cykla hem i regnet :( Imorgon är det elevens val, funderar seriöst på att vara sjuk (:P)...
(hahaa, mobilredigerad...)

/Agnes

<3

Hahaa, jag bara älskar när man ser statistiken stiga varenda minut, love ya!

/Agnes

weheartit

/Agnes

???

Vad tycker du om min blogg?

men guuud!

Hej:)
Har typ en slapp dag idag, såg på film med Wilma o Cornelia igår kväll också. Så då ska jag softa lite, städa mitt rum och virka kanske :) Vi såg btw New Moon och idag ska vi kanske se Eclipse. så det blir ju ganska kul de.:)
Vad ska du göra idag?

/Agnes

Det är illa när man inte vågar gå på toan själv...

Heeej! Igår tittade jag på film med super tjejerna, cornelia, wilma o maja. :)
Vi såg Twilight och jag är typ kär, fast jag har sett den förr. Vi hade fixat chips, popcorn, dipp och dricka, så det vart ju rätt så mysigt. När filmen var slut så börja vi berätta om massa läskiga mardrömmar vi drömt och sånt. Jag våga inte ens berätta mina alla drömmar för att jag har så grymt läskiga drömmar ibland;P I alla fall så sluta det med att pappa fick komma och gå med mig hem, si så där vid halv tolv... Stackars Wilma och Maja fick cykla hem ensamma, hoppas dom överlevde, man vet ju aldrig vad som gömmer sig i mörkret.
/Agnes

asså chit!!

Hej!
Asså, jag vet att min upd suger, men jag har haft ganska mycket, med skolan och konståkningen, och jag hoppas att jag kommer bli bättre.
snygga?? ;P

/Agnes

RSS 2.0