Lovely

Hej!
Jag vet mycket väl att det var ett tag sen jag blogga. Har haft lite mkt i helgen/veckan. Bl.a tävling i Luleå. Har också hunnit handla lite nytt sen sist så jag slänger in ett inlägg med de imorrn, samtidigt som jag slänger in ett inlägg om allt annat också! Och om ni klagar på dålig update så skriver jag faktiskt den här bloggen mest för mig själv för jag tycker det är kul! :) Hare bäst!
/Agnes

jåååå

Gud vad jag älskar små gulliga sms! Jag fick ett igår (säger inga namn, du vet vem du är!) av en väldigt fin person som jag verkligen tycker om! Jag berättade aldrig detta för denne, men det var så fint att tårarna strömmade när jag låg där i min säng!

Kul med ett besöks rekord i måndags, tänk att ni läser min blogg fast jag inte ens bloggar varje dag! :) Fick typ också en miljard kommentarer den dagen, om lite allt möjligt!

sist men inte minst vill jag påminna om min tävling, jag har fått in några bidrag, men lite bättre kan ni väll??
Länk till inlägget med tävling en HÄÄÄÄR
/Agnes

heheheeh

Vet ni vad, jag kom på en bättre ide än den förra tävlingen!
Det hela går ut på att jag ska rita av en av ni underbara läsare:) Här kommer några regler!
 • Du får skicka in hur många olika bilder du vill, men det är "bilden" som tävlar, så du har inte större chans att vinna bara för att du skickar in fler av samma!
 • För att bidra med en bild så måste du antingen skicka den i ett mail (agnes.juul@brinet.nu), länka den i en kommentar via din blogg. Det finns såklart hemsidor som du kan ladda upp bilden på, t.ex imageshack men då måste ni ju länka den i en kommentar!
 • Jag kommer välja ut dom två bästa bidragen som ni läsare sen kommer få rösta om vilken som ska bli målad! Kom ihåg att man inte får skriva fula kommentarer om andras bilder!
 • Alla som kommer till "final" kommer bli länkade i samma inlägg.
Jag tror det var allt!
Så börja skicka bilder! :)

...

Dum som jag är struntade jag i mina prio ett sysslor för dagen, och nu sitter jag här och tecknar:) Hade tänkt rita av en svensk bloggare, så får ni gissa sen vem det är! Jag har såklart tänkt ut en vinst till denna lilla tävling, en länk i ett inlägg, intervju och en länk i menyn! :) Jag återkommer när jag kommit en bit i tecknandet:)

today

Här kommer det lovade inlägget med vad jag ska göra idag (i punktform :D)
 • Städa mitt ostädade rum. Typ plocka undan kläder och dammtorka.
 • Träna tyska läxan, (och ja, du läste rätt, LÄXA ÖVER HELGEN ÄR HELT ENKELT INTE OKEJ!!!!)
 • Jag hade tänkt teckna, vi får se om jag hinner, listan är ju inte slut än!
 • Sticka/virka, här är det samma sak som att teckna, vi får se om jag hinner!
 • Spela saxofon
 • Andas (och lite annan såndärt random grejs)
 • Kanske hinner jag träffa folket, om dom har tid med miiiiig
och sist men inte minst
 • LEVA LIVET!!!


/Agnes

förlåt att jag aldrig sagt förlått

Hejhej!
Nu har jag några små punkter att ta upp innan jag börjar blogga:)
 • Jag bloggade inte igår för att jag helt enkelt inte hade något vettigt för mig som var nog intressant för att läsa om.
 • Jag har upptäckt att jag tycker det ser grymt mycket bättre ut om man centrerar inläggen på bloggen (tyvärr kunde man inte de när man skrev i punktform...)
 • Jag har kommit på att vinröd och marinblå passar grymt bra ihop, så nu har jag dissat lila... heheheeh
 • Mina händer och fötter är jämt kalla samtidigt som jag alltid kokar i resten av kroppen...
Jag tror det var alla:)
Nu har jag nyss stigit upp och ätit frukost, hemmagjord limpa a lá mormor! Lite mera mmmmm i livet! Eftersom jag nyss upptäckte hur kul det är att skriva i punktform så kommer det strax ett inlägg med vad jag ska göra under dagen:) Och juste, jag glömde en punkt!!!
 • Jag har ett födelse märke på örat, och mina tänder är ganska så raka!
/Agnes

livet leker

Hejhej!
Idag har jag varit på träningen, och det gick ju bra! På morgonen när jag kom till skolan så sa Josse till mig att det var den fredag 13, och tänkte att det visste ingen annan, så jag kunde berätta det för alla, men tyvärr så sprack min plan. Tydligen, hade nån dum person berättat för alla att de va de, så jag var typ den sista som fick veta, och inte den första.... Jag gissar att hälften av ni som läste dethär inte fatta nått, menmen. Nu blire fruktsalad med syrran, mormor o morfar! :)
/Agnes

jag tror mitt hjärta blöder

Jag är med i dagens blogg tävlingen hos denna blogg! Klicka HÄÄÄÄR för att komma till bloggen! :)

/AgnesR.I.P

Mina stackars älskling jeans (dom jag har på headern!) sprack i måndags, och det känns lite små hemskt! Jag skulle knyta skorna, åsså ställde jag upp foten på stolen och härde ett rivande..... jobbigt!

/Agnes

kuligt

Hej svejs!
Idag kom Mary och Janette till vår klass, dom två från förberedelse klassen. Inte nog med att dom pratar engelska, dom är tvillingar också, så man ser ingen skillnad på dom:-/
Jaja, jag lär mig nog snart. Nu ska jag äta och sen drar jag iväg på träningen, då får jag se om det blir träning till isshowen, fast det tror jag nog.
Vad har du gjort/ska göra idag?älsklingen min

/Agnes

yeah!

Hittade denna grymt braiga remix nyss och jag bara älskar den!

/Agnes

veckans blogg:)

Jag är med i mallemusic's veckans blogg tävling!
Klicka  på bilden eller HÄÄÄÄÄR för att komma till hennes blogg! :)
/Agnes

jag kör min volvo

Vad vill ni att jag ska skriva om i min blogg???
är bara allmänt nyfiken idag och undrar lite om allt möjligt;P


/Agnesheheheeee

Pga av skola och träning hann jag inte blogga måndag och tisdag, men nu har jag tid!
Idag hare väll varit en lagomt "normal" dag. Det skulle typ komma två tjejer från förberedelseklassen till min klass, och dom kunde bara engelska, så jag tänkte direkt shhhhhhhhiiiiiiiiiiit, hur ska jag kunna prata me dom!?!?!?! Man kan ju inte kalla mig kungen av engelska om vi säger så ;P
skulle egentligen svara på frågestunden idag men det var så lite fråger så det kändes ovärt..

^jag och systra mi^

/Agnes

hästar

Nu kom jag nyss hem från stallet, (jag lovar, jag hatar hästar och är rädd för dom!) och jag vet inte vad som fick mig att följa med. För er som inte visste så har mina systrar en häst:) Nu ha jag  iallafall ätit fast jag måste duscha igen...
tyvärr har jag inga bildbevis, men jag hoppas ni tror mig!

/Agnes

knös

Hej svejs! Väntar på att mormor och morfar ska komma. Dom ska va typ "barnvakt" i en vecka för min mamma och pappa far bort till nån kanarie ö... (vill oxå hänga med!) Menmen, man kan inte alltid få som man vill.. Igår sticka snälla mamma klart en pippitröja åt mig och mina syrror. Jag har ingen bild på den nu, men ni kommer garanterat få se mycket av den i framtiden. :) Nu blire till å läsa bloggar och sen får jag väll se vad jag ska göra. Hade tänkt hänga lite med Wilma och Maja men Wilma kunde inte:(
sökte lite bland dom få bilder som jag har på min dator och hittade denna skönhet från firandet av min födelsedag:)

/Agnes

Frågestund

/Agnes

Mitt rum

Här kommer bilderna på mitt rum! Det tog lite tid för jag fastna vi gladiatorerna innan jag han redigera dom;P
/Agnes

rubriker...

Hellu, nu har jag nästan städa klart mitt rum, ska bara dammtorka lite och så:) Då läggar jag upp bilder på det strax i ett nytt inlägg.
/Agnes

tidinställt

Hej sevjs!
Kände kör att skriva ett tidsinsällt inlägg eftersom jag inte hade tänkt blogga så mkt mer idag och så:) Man måste ju lixom städa och så å då kan man ju inte sitta och blogga hela dagen. Jag hade tänkt lägga upp en bild på itt rum när (om) jag stätad mitt rum så ni får se det, men nu är det alldeles för stökigt för att visa...
webcam kvalla

/Agnes

gammalt

Tittar lite på gamla videos som jag och mina älskade kusiner gjorde för något år sen. I sommar hoppas jag att vi ska dra igång med detdär för det är ju så himla kul! Njut av videosarna nu! :)
/Agnes

All this way

Har varit ganska chill idag på morgonen, men nu hade jag tänkt ta tag i det hela och städa mitt rum. Kanske ska jag sticka lite på in halduk lite, så man blir klar nån gång.
Som ni kanske förstod i gårdagens inlägg så är jag lite deppig, men allt kändes mycket bättre när jag lyssnade på denna låt:
Måste bara säga att jag tyckte Robins version av låten var grymt mycket bättre än Amandas.

/Agnes

jag får helt enkelt tvinga bort tårarna

Det var ett tag sen jag bloggade. Det kändes rätt att börja igen, inte för att många bett mig, det bara kändes bara bra.

Det är härligt att gråta, men jobbigt att du inte finns här för att trösta mig! Jag saknar dig älskade vän, älskade Cornelia.
Även om jag inte har visat det så ofta så har jag älskat dig hela tiden, inte bara gillat, verkligen älskat. Jag önskar att jag någon gång hade sagt det, dom tre orden, jag älskar dig. Inte bara tagit förgivet att du förstod.
Det är en sak att säga det på skype, smsa det eller skriva det i ett brev, det känns likom inte lika verkligt, inte lika sant. Jag ville bara säga det och se dig i ögonen, men jag var för feg, trodde du skulle skratta.
Nu får jag skylla mig själv att jag sitter här och gråter, jag måste vänta sex månader innan jag kan säga det.
Jag älskar dig Cornelia Önnerlöv, och jag kommer alltid att göra det!

RSS 2.0